RU UA

Сироватка "Шовк"

Сироватка для обличчя з протеїнами шовку та олією мигдалю забезпечить вашій шкірі ефективний відновлюючий догляд, наситить поживними компонентами (амінокислотами), а також забезпечить інтенсивне зволоження. Легка консистенція сироватки миттєво поглинається, не залишаючи жирної плівки на шкірі. В результаті застосування сироватки шкіра буде еластичною, сяючою та шовковистою.

Переваги: ​​- забезпечує глибоке зволоження, ліфтинг-ефект та омолодження; - загоює; - захищає від сонця; - оздоровлює шкіру; - насичує амінокислотами; - відновлює пошкодження шкіри.

У синергії натурального складу будь-який засіб для догляду - ущільнює шкіру, зміцнює судини, вирівнює колір обличчя. Результат застосування помітний із перших днів.

Ми мріємо перенести рецептури з давніх часів, удосконалити їх, поєднавши з новими технологіями та сучасними досягненнями науки в галузі космоцевтики.

Всі наші засоби концентровані, тому для застосування достатньо їх невеликої кількості.

ще
Бали: 13
Кількість:
-
error
+
Об `єм:
Склад

Гідролат чайної троянди, гель алоє, шовк (нано частинки), олія мигдалю нерафінована (органік), водорос ті, ефірна олія іланг-іланг (метод дестиляції), неодефенд.

В складі ВІДСУТНІ: гліцерин, сілікони, демітікони, вода, парабени.

Застосування

Наносити сироватку тонким шаром під крем або емульсію. Можна використовувати як самостійний засіб.

Застосування сироваток для обличчя "Шовк" і "Перлинна" у співвідношенні 1:1 ефективно захищає від впливу УФ-променів.

Зберігання

За температури від 0 до +3-5°С – до 8 місяців.

Приємні відчуття від дотику натурального шовку - бархатистість і м'якість - можна відчути на шкірі обличчя. Такий ефект спостерігається при регулярному застосуванні сироватки для обличчя з шовком, молекули якого настільки дрібні, що добре проникають крізь епідерміс. Сироватка підходить для будь-якого типу шкіри: проблемну – заспокоює та загоює, зрілу – підгодовує амінокислотами, нормальної – надає матовий тон, жирної – оптимізує себовиділення.

Сироватка для обличчя «Шовк» зволожує, підвищує тургор шкіри, покращує мікроциркуляцію крові, нормалізує ліпідний обмін, надає підтягуючий ліфтинг-ефект, захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, підвищує еластичність шкіри, вирівнює колір і текстуру шкіри, зменшує зморшки, легкий фільтр.

Склад

Гідролат чайної троянди (власне виробництво, збагачений іонами міді) містить комплекс
корисних речовин: вітаміни С, D, K, E, органічні кислоти (лимонна, яблучна), пектин, таніни,
кальцій. Тонізує шкіру, розгладжує та запобігає появі дрібних зморшок, очищує та звужує пори,
освіжає шкірний покрив, надає антиоксидантну, антисептичну, відновлюючу, поживну,
протизапальну, тонізуючу, заспокійливу та зволожуючу дію.

Гель алое (власне виробництво) - створює захисний бар'єр на шкірі, заспокоює свербіж і
подразнення, загоює запалення і посткане, захищає від втрати вологи, підвищує еластичність
шкіри.

Шовк (нано частинки) - зволожує та відновлює, утримує вологу та розгладжує дрібні зморшки, легкий УФ-фільтр.

Олія мигдалева (нерафінована, органік) - містить певну кількість корисних кислот, майже 70% становить мононенасичена олеїнова кислота, а також - лінолева кислота та в невеликій кількості насичені жирні кислоти. У мигдальній олії присутні фітостероли, у високій концентрації вітаміни Е та К, холіни. Всі ці позитивні речовини впливають на здоров'я шкіри, надають м'якості та вирівнюють колір обличчя. Натуральне масло мигдалю живить та відновлює шкіру будь-якого типу. Воно легко витається, не забиває пори, робить шкіру чистою, м'якою, надає їй здорового вигляду.

Водорості - зміцнюють шкіру шляхом поліпшення балансу мікроелементів, запобігають утворенню морщі та птозу, а також частково допомагають впоратися з уже початковими проявами старіння, зміцнює шкіру шляхом поліпшення балансу мікроелементів, запобігають утворенню морщі та птозу, частково.

Ефірне масло іланг-іланг (метод дестиляції) - заспокоює, розгладжує, підтягує і омолоджує шкіру, покращує колір обличчя, підвищує пружність і еластичність шкірних волокон, вирівнює рельєф шкіри.

Неодефенд - природний натуральний консервант - продукт високих технологій, до складу якого
входять глюконолактони рослинного походження та природний консервант. Безпечний,
нетоксичний, немутагенний, сертифікований для використання у "organic cosmetics" (сертифікат від Ecocept). Ефективний проти грибків та бактерій, підвищує зволожуючі якості косметичного
засобу.

Написати відгук